2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ejtették az egyik vádpontot a Weinstein-ügyben

Hirdetés

Ejtették az egyik vádpontot a Weinstein-ügyben

Ejtették a Harvey Weinsten elleni vádak egyikét, írja az AP. A producer csütörtöki tárgyalásán a bíró elfogadta a manhattani körzeti ügyész indítványát, miszerint Lucia Evans ügyében ejtsék a vádat. 

Bár Weinsteint már csaknem százan vádolták meg szexuális zaklatással vagy annak kísérletével, nemi erőszakkal és más nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel, a tavaszal, New York-ban indult eljárás egy egykori színésznő, Lucia Evans és egy másik, meg nem nevezett színésznő feljelentése nyomán indul. Lucia Evans korábban arról számolt be, hogy a producer orális szexre kényszerítette őt, miután egy állítólagos meghallgatásra hívta be magához.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt, 2017. október 5-én jelent meg  a New York Times cikke  arról, hogy Hollywood egyik legnagyobb hatalmú ura, a The Weinstein Company többszörös Oscar-díjas főnöke, Harvey Weinstein több nőt is zaklatott. Színészek, egykori kollégák és beosztottak nyilatkoztak arról, hogyan élt vissza Weinstein a hatalmával, és kényszerített nőket szexre.

Az ügy nem állt meg itt, több tucat híresség követte Weinsteint, Kevin Spaceytől James Francóig sokakat vádoltak meg, létrejött a MeToo mozgalom, hogy hangot adjanak a többi, a szórakoztatóiparban dolgozóknál kevesebb figyelmet kapó áldozatnak is. A jelenséget ebben a cikkben foglaltuk össze.

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/10/11/harvey_weinstein_ugyesz_vad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg idén a Fishing on Orfűt, a tegnapi nyitónap az időjárás miatt …