2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Drogbotrányba keveredett Rose McGowan

Hirdetés

Drogbotrányba keveredett Rose McGowan

Kábítószer-birtoklás miatt elfogatóparancsot adtak ki Rose McGowan ellen, írja a Variety. A színésznő még az év elején bukott meg egy drogteszten a washingtoni régióban található Dulles nemzetközi repülőtéren.

A Bűbájos boszorkák, a Grindhouse és a Sikoly színésznője január 20-án landolt a gépével a reptéren, amikor lebukott. A 44 éves McGowant a napokban értesítette a rendőrség, hogy hamarosan tárgyalása lesz az egyik virginiai bíróságon.

Hirdetés

Rose McGowan ügyében az időzítés a legkülönösebb: a Weinstein-botrány kapcsán sok más színésznő neve mellett a napokban az övé is szóba került a sajtóban, miután Robert Rodriguez elmondta, hogy azért adott főszerepet McGowannek a Grindhouse-ban, hogy visszavágjon Harvey Weinsteinnek. A rendező ugyanis tudott arról, hogy a színésznő a producer szexuális bűncselekményeinek áldozata lett a Sikoly forgatása alatt.

“Feldühödve attól, amit hallottam, azt mondtam Rose-nak, hogy az ÉN filmjeimnél nincs feketelistán, és Harvey nem mondhatja meg nekem, kit válogassak be” – mondta Rodriguez. Rose McGowan a Twitteren reagált az elfogatóparancsra, hétfői posztjában csak annyit kérdezett a követőitől: “Most vajon megpróbálnak elhallgattatni?”

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: https://index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/31/rose_mcgowan_kabitoszer_elfogatoparancs/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Ő nagyon hálás azért, hogy 1956 után nem agitálták őt erőszakosan be a pártba, és …