2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Disney-meséket tiltott be otthon Keira Knightley a káros üzenetük miatt

Hirdetés

Disney-meséket tiltott be otthon Keira Knightley a káros üzenetük miatt


Arra vár, hogy egy gazdag fiú megmentse őt. Ne már! Mentsd meg saját magad! Ez nyilvánvaló!

Ez a markáns véleménye az ötvenes években megrajzolt Disney-klasszikusról, a Hamupipőkéről Keira Knightley-nak. A színésznő Ellen DeGeneres talkshow-jában mondta el, hogy bizonyos Disney-meséket nem mutat meg a hároméves kislányának, mert nem éppen feminista az üzenetük.

 A másik Disney, amit betiltott otthon, A kis hableány, erről a következőt fogalmazta meg: “Úgy gondolom, hogy a dalok nagyon jók, de ne add fel a saját hangodat egy férfi kedvéért. Helló!”

A Karib-tenger kalózai színészője ugyanakkor bátran vetíti otthon a Jégvarázst, és a csendes-óceáni Disney-mese, a Vaiana is szerinte teljesen rendben van.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181019_Disneymeseket_tiltott_be_otthon_Keira_Knightley_a_karos_uzenetuk_miatt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_10_19

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Nemes Jeles László nyerte a legjobb rendező díját Pekingben

Nemes Jeles László nyerte a legjobb rendező díját Pekingben

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a …