2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Budapestre érkezhet a Fekete Özvegy, és vele Scarlett Johansson

Hirdetés

Budapestre érkezhet a Fekete Özvegy, és vele Scarlett Johansson

Emlékszik a Fekete Özvegy budapesti küldetésére? Ez az a visszatérő poén, amivel Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyomszem (Jeremy Renner) szórakoztatták egymást a Bosszúállók-filmekben. Egy közös küldetés a magyar fővárosban, amiről aztán soha nem tudtunk meg többet.

Most viszont ez megváltozhat.

A HN Entertainment értesülései szerint Budapesten is foroghat a Fekete Özvegyről szóló új Marvel-film. Mivel a karakter a Bosszúállók: Végjátékban meghalt, ez a produkció valószínűleg előzményfilm lesz.

Persze az is lehet, hogy mivel Budapest többször alakította már Moszkvát (például a Die Hard ötödik részében, illetve a Vörös Verébben), ismét az orosz fővárosként láthatjuk viszont. Fekete Özvegy, azaz Natasha Romanoff orosz bérgyilkos, ezt a lehetőséget sem vethetjük el.

Hirdetés

A készülő produkcióról egyelőre annyit tudni, hogy Cate Shortland rendezi majd, akinek a Lore című filmet köszönhetjük. A szereposztás szerint pedig Scarlett Johanssont, Rachel Weiszt, és a Stranger Thingsből ismerős David Harbourt láthatjuk majd a vásznon. A forgatókönyvet Jac Schaeffer írja. A Marvel Studios még nem adta meg a film premierjének hivatalos időpontját, de valószínűleg 2020 májusában érkezik a mozikba.

A Bosszúállók: Végjáték egy több mint húsz filmet számláló, gigantikus szuperhősfilm-sorozat végére tett pontot, amelyben számos előre-hátra utalgatás volt a történetszálak között, és amelyet megtámogattak televíziós sorozattal is (A S.H.I.E.L.D. ügynökei). A szuperhősbiznisznek viszont még nincs vége, jön az új Pókember-film és a Fekete Özvegy.

Az induló Disney+ saját gyártású sorozatai közt pedig érkezik a Vízió és Skarlát Boszorkány, illetve korábban bejelentették, hogy Loki (Tom Hiddleston), illetve Bucky (Sebastian Stan) és Sólyom (Anthony Mackie) is saját sorozatot kaphat. Ezek költségvetése pedig elérheti az egész estés filmekét.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190521_Budapestre_erkezhet_a_Fekete_Ozvegy_es_vele_Scarlett_Johansson#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Itt a Breaking Bad film címe és a bemutató időpontja

Itt a Breaking Bad film címe és a bemutató időpontja

Október 11-én mutatja be a Netflix a Breaking Bad filmváltozatát. Az El Camino című filmben, …