2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Bombariadó volt a CNN-nél

Hirdetés

Bombariadó volt a CNN-nél

Ki kellett üríteni a Time Warner Centert, ahol a CNN szerkesztősége dolgozik, írja az AV Club. Mint kiderült, valaki bombával fenyegette meg csütörtök este a szerkesztőséget.

Egy időre a CNN élő adását is előre felvett konzervanyagra cserélték, ameddig mindenkinek el kellett hagynia az épületet. Mint kiderült, egy ismeretlen személy telefonált be a szerkesztőségbe, hogy öt robbanóanyagot rejtett el a cég irodáiban és stúdióiban. A hatóságok végül nem találtak robbanóanyagot az épületben.

Érdekesség egyébként, hogy nem sokkal a bombafenyegetés előtt a CNN ellen hadjáratot folytató Donald Trump amerikai elnök éppen arról írt bejegyzést, hogy az álhírek az emberiség ellenségei.

A CNN épületét október végén is evakuálni kellett, miután egy férfi robbanószerkezetet küldött a szerkesztőségnek. Ugyanez a férfi küldött bombát ezzel egy időben Barack Obamának és Soros Györgynek is.

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2018/12/07/bombariado_volt_a_cnn-nel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rick Astley is koncertezik a Jazzpikniken

Rick Astley is koncertezik a Jazzpikniken

A nyolcvanas évek egyik legfelkapottabb énekese, Rick Astley is fellép majd a paloznaki Jazzpikniken 2019-ben, jelentették be …