2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Belenézhetünk Pálfi György egymilliárdos sci-fijébe

Hirdetés

Belenézhetünk Pálfi György egymilliárdos sci-fijébe

Új előzetest kapott Pálfi György (Hukkle, Taxidermia) új filmje, Az úr hangja. A sci-fit a tokiói filmfesztiválon mutatják be először, majd december 20-án kerül a magyar mozikba. Az úr hangja egy Stanislaw Lem-regény alapján készült, amit a forgatókönyvírók (Ruttkay Zsófia, Nagy V. Gergő és Pálfi György) egy családi szállal is kiegészítettek. Az Index 2016 decemberében járt a forgatáson, akkor azt mesélte a rendező, hogy leginkább azért kezdte el izgatni ez a sztori, mert mindenki azt mondta róla, hogy megfilmesíthetetlen. Az előzetest egyelőre itt lehet megnézni

 

A film főhőse Péter, aki a harmincas éveinek végén jár, és éppen családalapítás előtt áll. Egy balesetekről szóló dokumentumfilmben felismeri édesapját, aki még a hetvenes években disszidált. Amerikába utazik, ahol meg is találja a tudósként dolgozó apját. A találkozás mindkettejük életét felforgatja, de ennél sokkal többeket érint: ennek lesz köszönhető, hogy világ megtudja, az ember nincs egyedül az univerzumban.

Hirdetés

Az úr hangja főbb szerepeit Polgár Csaba, Kiss Diána Magdolna és a Tiszta szívvel-ből ismert Fekete Ádám játsszák. Operatőre Pálfi állandó alkotótársa, Pohárnok Gergely, a vágó Lemhényi Réka, a hangmérnök Madácsi Imre, a látványtervező Asztalos Adrienn, a producer Pusztai Ferenc. A sci-fi közel egymilliárd forintos költségvetésének nagyobb részét, 600 millió forintot a Nemzeti Filmalap állja, a többit pedig külföldi koproducer. 

Ne maradjon le semmiről!

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/10/18/az_ur_hangja_palfi_gyorgy_film_trailer/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Nemes Jeles László nyerte a legjobb rendező díját Pekingben

Nemes Jeles László nyerte a legjobb rendező díját Pekingben

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a …