2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az Oscar-díjas Geoffrey Rush nem akar több szerepet játszani

Hirdetés

Az Oscar-díjas Geoffrey Rush nem akar több szerepet játszani

A sydneyi Daily Telegraph 2017 decemberében közölt cikkében azt állította, hogy Geoffrey Rush 2015-ben a Sydney-i Színház Lear király-előadásának idején helytelen szexuális magatartást tanúsított Eryn Jean Norvill színésznővel szemben. Rush azonnal cáfolta a gyanúsítást, és rágalmazás miatt beperelte a lapot.

A színész felesége, Jane Menelaus most bejelentette, hogy a férje nem vállal több szerepet és visszavonul a nyilvánosságtól. Jane Menelaus a rágalmazási perben tett vallomást, és azt mondta, a vádak miatt a férje megváltozott, és teljesen bezárkózott, ráadásul a gyerekeik is összezavarodtak, elhitték a cikkek állításait, és nem tudták, hogy beszéljenek az apjukkal a történtek után.

Rush rágalmazással vádolja a Telegraphot, azt állítva, hogy a lap perverzként és szexuális ragadozóként mutatta be.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181024_Az_Oscardijas_Geoffrey_Rush_nem_akar_tobb_szerepet_jatszani#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_10_24

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tyler, the Creator visszatérhet az Egyesült Királyságba

Négy év után visszatérhet az Egyesült Királyságba az Odd Future-alapító amerikai rapper, Tyler, the Creator, …