2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az oroszlánkirály és Beyoncé nagyon, nagyon szeretnék, hogy zokogj

Hirdetés

Az oroszlánkirály és Beyoncé nagyon, nagyon szeretnék, hogy zokogj

Érdekes emberkísérletbe fogtak a legújabb Az oroszlánkirály-film alkotói: azt szeretnék tudni, vajon képesek-e a nézők mindössze 45 másodperc alatt vörösre sírni az arcukat, ha őrületesen megható képeket mutatnak nekik, miközben felidézik az eredeti rajzfilm legszívhezszólóbb részeit a Beyoncé és Donald Glover által újraénekelt Can You Feel The Love Tonight részleteivel.

lionking (1)

Minderre azért van szükség, mert Amerikában már indul is a jegyértékesítés az év egyik legnagyobb dobásának szánt filmre, amelyet valami rejtélyesen hülye okból élőszereplősnek neveznek annak ellenére, hogy egyáltalán nem élő szereplők lesznek benne, csak éppen most már más technikával kreálnak állatokat, mint annak idején a rajzasztalon. Július 19-én ugyanis már látható lesz az új Az oroszlánkirály az Egyesült Államokban, ráadásul mivel Magyarországon csütörtök a premiernap, nálunk már július 18-án lehet sírni vagy a meghatottságtól, vagy a régi mese meggyalázásától – majd kiderül.

Hirdetés

A jegyvásárlást segítő minielőzetes nagy dobása, hogy az eddigi, <a href="//index.hu/kultur/cinematrix/2019/02/25/lement_az_oscar-galan_az_eloszereplos_oroszlankiraly_uj_elozetese/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/06/24/az_oroszlankiraly_es_beyonce_nagyon_nagyon_szeretnek_hogy_zokogj/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kirúgták a kormánymédia plagizáló újságíróját

Kirúgták a kormánymédia plagizáló újságíróját

Kirúgta a Mediaworks a kiadóhoz tartozó Dunántúli Napló plagizáló munkatársát – írja a Szabad Pécs, …