2018. október 15., hétfőMa Teréz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.10.15. Teréz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az indie királyai uralják szombaton a Szigetet – ajánló

Hirdetés

Az indie királyai uralják szombaton a Szigetet – ajánló

Itt a szombat, és a mai kínálat egyik megkerülhetetlen csúcspontját a Mumford&Sons koncertje jelenti. A brit indie-folk-rock tengelyen forgó zenekar 2010 körüli felfutása óta még mindig magabiztosan foglalja el a műfaj trónját. A mai koncert különlegessége pedig az, hogy az európai fesztiválok közül idén a Mumford csak a Szigeten lép fel – ez ám az exluzivitás! A Nagyszínpadon nézheti meg őket 21:30-tól.

A Mumfordot a Nagyszínpadon közvetlenül megelőzi fél nyolctól a szintén brit Bastille, akik garantáltan laza kis bulit fognak nyomni. Nem az ő munkásságuk váltja meg az indie popot, de teljesen jó elpartizgatni rájuk.

Akinek nem sül szét a feje délután, sőt, inkább felpörögne, az nézzen el háromnegyed 5-re az A38 színpad felé, az ausztrál The Living End koncertjére. Ők a rockos alapokat keverik a punkkal, a végeredmény pedig dallamos és ugrálós. Ráadásul a színpadi jelenlétük sem utolsó – jó lenne megint látni, ahogy a nagybőgős Scott Owen felmászik a saját hangszere oldalára, miközben penget rajta.

A napszúrás-közeli bohém őrület jegyében ajánljuk még a Világzenei színpadon este nyolckor az izraeli Jewish Monkeyst. Vállaltan teljesen agyament banda, akik a klezmert keverik a rockkal és a skával, alaposan megfűszerezve a kabaré jegyeivel.

Hirdetés

Persze nem itt ér véget a szombati buli, olvassa el nagy Sziget-ajánlónkat is!

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20180811_Sziget_2018_napi_bontas_szombat_augusztus_11#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_8_11

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kulka János: Kívülről látom az egész korábbi életemet

Kulka János: Kívülről látom az egész korábbi életemet

Írásban adott interjút a Blikknek Kulka János abból az alkalomból, hogy jövő hónaptól visszatér a …