2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Asia Argento is zaklatott egy fiatalkorú színészt

Hirdetés

Asia Argento is zaklatott egy fiatalkorú színészt

A The New York Times úgy tudja, hogy a most 42 éves Asia Argento olasz színésznő egy megállapodás szerint 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki, a ma már 22 éves Jimmy Bennettnek, mert 17 évesen szexuálisan zaklatta.

A színész és rockzenész a jogi dokumentumok szerint azt követően határozta el, hogy jogi panaszt nyújt be Argento ellen, hogy a színésznő tavaly októberben nyilvánosságra hozta, Harvey Weinstein filmmogul megerőszakolta őt – írta az amerikai lap vasárnap publikált riportja.

Szokott gyermekáldozatot játszani

Bennett fiatal kora ellenére már tucatnyi nagyjátékfilmben és reklámban szerepelt, játszott Harrison Forddal a Tűzfal című filmben, volt Bruce Willis társa, a Túszjátszma című filmben, de az itthon is sikeres Lopott életekben is ő játszotta Johnt, a fogyatékos kisfiút, aki brutális gyilkosság áldozatává válik.

Hirdetés

Argento és Bennett 2004-ben szerepeltek együtt A szív csalfa vágyai című filmben, amelynek rendezője is Argento volt.

Az esetről annyit lehet tudni, hogy Bennett 17 éves korában, 2013-ban került sor szexuális együttlétükre egy kaliforniai hotelben, ami után Bennett állítólag extrém mértékben összezavarodott és a karrierje folytatásában is bizonytalan volt.

Nem kommentálják

A The New York Timeshoz e-mailben juttatták el az ügy jogi anyagait, és azok hitelességét a lap számára az ügyet ismerő személyek megerősítették.

Argento és Bennett egyelőre nem kommentálta a Times cikkét.

Harvey Weinstein ellen, akit több mint 70 nő vádolt meg szexuális zaklatással, erőszakkal a botrány kirobbanása óta, a New York-i ügyészség három nő sérelmére elkövetett szexuális ragadozóként elkövetett erőszak, szexuális zaklatás, erőszakos nemi közösülés, szexuális bántalmazás miatt már vádat emelt.

A 66 éves filmproducer május 25-én feladta magát a New Yorki rendőrségen. Egymillió dollár óvadék ellenében szabadon engedték, de elektronikus nyomkövetőt kell viselnie, és nem hagyhatja el New York és Connecticut államot.

Forrás: https://index.hu/kultur/2018/08/20/asia_argento_is_zaklatott_egy_fiatalkoru_szineszt/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Új előzetest kapott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Az érthetetlenül hosszú, három és fél …