2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Aligáról Füredre költözött az Ultrabalaton

Hirdetés

Aligáról Füredre költözött az Ultrabalaton

Október 13-án, szombaton 13 óra 13 perckor nyitják a XIII. NN Ultrabalaton csapatnevezéseit. A jövőre május 10-12. között megrendezett versenyen több újítás is lesz, például az eddigi tizenkettő helyett tizenháromra növelték a csapatok maximális létszámát.

Az ennél nagyobb változás lesz, hogy Balatonaliga helyett a versenyközpont átköltözik Balatonfüredre az Annagora Aquaparkba. A szervezők szerint ezzel az egyik cél az, hogy az összes versenyző elhagyja még sötétedés előtt a Balaton-felvidéket.

Az első csapat hajnali 4 órakor vág majd neki a 221 km-nek, amit ezúttal várhatóan 48 szakaszra osztanak fel. Ez azt jelenti, hogy az eddigieknél rövidebb szakaszokból áll majd össze a táv.

Hirdetés

Az Ultrabalaton az egyéni indulóknak pedig a Spartathlon kvalifikációs versenyének is számít.

Ahogy az eddig években is, az Index csapata 2019-ben is nekivág a távnak, és megpróbáljuk körbefutni a Balatont. Legutóbb 12 fős csapattal 21 óra 30 perc alatt sikerült a kör, megpróbálkoztunk a jótékony futással is, egyelőre kevés sikerrel. 

Az például sokkal jobban sikerült, amikor Ajpek Orsi kolléganőnk lefotózott minket a futás utáni pillanatokban, Hegyeshalmi Richárd kollégánk pedig megfejtette, hogy mi is áll a különös tekintetünk hátterében. 

(Borítókép:  Szekeres Máté / Index)

Forrás:
https://index.hu/kultur/eletmod/2018/10/12/balatonfuredre_koltozik_az_ultrabalaton_versenykozpontja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ingyenjegy jár egy koncertre a Ripost-címlapra kerülésért

Ingyenjegy jár egy koncertre a Ripost-címlapra kerülésért

A Gustav Tiger zenekar nagyon berághatott a pénteki Ripost címoldal miatt. A Facebookon az alábbi …