2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Alföldi: Röhögnek a markukba

Hirdetés

Alföldi: Röhögnek a markukba

Akik csaltak és loptak, azokkal nincs semmi problémájuk a pénzosztóknak, mondta Alföldi Róbert a 24.hu-nak a kulturális tao megszüntetéséről, és arról, semmit nem hallani azokról, akik visszaéltek vele, és akik miatt állítólag el kellett törölni ezt a támogatási formát. Akkor kellett volna mindenkinek kiabálni, az egész színházi szakmának, mondja Alföldi, tényleg mindenkinek, most már nevetséges duzzogni. És mindegy, hogy van olyan színház, amelyik csak töredéknyi támogatásra lenne jogosult, mint amekkorát kap, illetve sokkal többre lenne jogosult, de csak a harmadát kapja. “Röhögnek a markukba azok, akik pontosan tudták, hogy mit csinálnak”.

Alföldi részletesen beszámolt ecuadori rendezéséről is, a Don Giovannit vitte színre egy jóval vaskosabb, népoperaibb felfogásban, ami mégis a sajátja a darabnak. Ecuadorban egyébként szerinte sok mindenben előrébb tartanak, mint mi, rengeteg a park, remek építészettel találkozott, amely a természetes anyagokat részesíti előnyben, és nincs etnikai kirekesztés, jóllehet sok az őslakos, különböző kultúrák találkoznak.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190720_Alfoldi_Rohognek_a_markukba#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 „Elfogadod a rendszert, ahol Ceaușescu végtére is jó emberré válik”

„Elfogadod a rendszert, ahol Ceaușescu végtére is jó emberré válik”

A forró padlón Nicolae Ceaușescu a hátán elnyúlva feküdt, és jobb kezében a román néppel …