2020. május 25., hétfőMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.25. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Alec Baldwin letolta a gatyáját

Hirdetés

Alec Baldwin letolta a gatyáját

Ismét Jimmy Fallon vendége volt Alec Baldwin a Tonight Show-ban. A színészt legutóbb áprilisban hívták be, amikor a születésnapját ünnepelte. Mivel Baldwin nem szeret nagy feneket keríteni a dolognak, Fallon akkor kapott az alkalmon és egy lufikkal teleakasztott széken kiemelte a stúdióból a színészt, majd véletlenül “visszaejtette” – persze csak egy rá nagyon hasonlító bábu formájában.
Most ezt az emléket felidézve sérelmezte Baldwin, hogy túl nagy pocakja volt a bábunak, az utóbbi időben ugyanis elég sokat fogyott. Hogy megmutassa, igazat mond, egyszerűen felállt, és megmutatta, milyen egyszerűen esik le róla a nadrágja.

Ismét Jimmy Fallon vendége volt Alec Baldwin a Tonight Show-ban. A színészt legutóbb áprilisban hívták be, amikor a születésnapját ünnepelte.

Mivel Baldwin nem szeret nagy feneket keríteni a dolognak, Fallon akkor kapott az alkalmon és egy lufikkal teleakasztott széken kiemelte a stúdióból a színészt, majd véletlenül “visszaejtette” – persze csak egy rá nagyon hasonlító bábu formájában.

Most ezt az emléket felidézve sérelmezte Baldwin, hogy túl nagy pocakja volt a bábunak: az utóbbi időben ő ugyanis elég sokat fogyott. Hogy megmutassa, igazat mond, egyszerűen felállt, és megmutatta, milyen egyszerűen esik le róla a nadrágja.

 

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20191022_Alec_Baldwin_letolta_a_gatyajat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Június 1-től újranyílik a Vatikáni Múzeum

Június 1-től újranyílik a Vatikáni Múzeum

Június 1-jétől csaknem három hónapos kényszerszünet után újra megnyílik a  Vatikáni Múzeum. A több száz …