2019. november 12., keddMa Jónás, Renátó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
2019.11.12. Jónás, Renátó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Akkor is húsevő lenne, ha a saját kedvencét kéne leölnie?

Hirdetés

Akkor is húsevő lenne, ha a saját kedvencét kéne leölnie?

Meat the Family címmel új valóságshow indul a brit Channel 4 csatornán, írja a The Guardian. Ahogy a címből is kiderült, a műsor a húsevés vs. vegetáriánus életmód kérdésével foglalkozik elég rendhagyó a módon. A Meat the Family-ben ugyanis olyan családokat választanak ki, akik kifejezetten sok húst esznek, enélkül nehezen tudják elképzelni az életüket.

Aztán ezeknek a családoknak adnak egy-egy haszonállatot: malacot, csibét, bárányt vagy borjút. Arra kérik őket, hogy bánjanak a kis állatokkal úgy, mintha egy családtagjuk lenne, neveljék, szeressék, etessék három héten át. A kamerák természetesen követik, ahogy a családok gondoskodnak az állataikról.

Majd ezután hozniuk kell egy döntést arról, hogy saját kezűleg megölik, megsütik és megeszik-e az állatot, vagy elküldik inkább egy menhelyre, ahol tovább élhet.  Ha az utóbbi mellett döntenek, akkor viszont azt is vállalniuk kell, hogy feladják korábbi húsevő életmódjukat, és vegetáriánusként élnek tovább.  

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/10/17/meat_the_family_valosagshow_teve_allat_channel_4/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Amikor először találkozott Shaggy és Scooby

Amikor először találkozott Shaggy és Scooby

Aki jelszavakat akar óbégatni, azt zavarja a független média. Aki gondolkodni akar, nem élhet nélküle. …