2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Trónok harca színésznője is jobb halált szeretett volna Cersei Lannisternek

Hirdetés

A Trónok harca színésznője is jobb halált szeretett volna Cersei Lannisternek

Két év alatt az írópárosnak sikerült kitalálni, hogyan üsse agyon egy tégla azt a Cerseit (és Jaime-t), aki a sorozat egyik legjobban összerakott, legizgalmasabb karaktere volt, de a nyolcadik évadban kevesebb szerep jutott neki, mint Tormundnak”

írtuk kritikánkban a Trónok harca című sorozat utolsó előtti epizódjából, amelyben a fenti módon hal meg az egyik legnagyobb főgonosz, Cersei Lannister: egyszerűen ráomlott a vár, amelynek épp a pincéjében keresett menekülőutat.

Úgy tűnik, ezzel a lezárással nemcsak a rajongók jó része, de maga a Cerseit játszó színésznő, Lena Headey sem, aki egy nagyinterjúban beszélt erről a Guardian újságírójának.

03

Hirdetés

“Nézőként nekem is megvoltak a kedvenc szereplőim, és nekem is lenne min zúgolódnom. De még nem ültem le részegen David Benioff-fal és Dan Weiss-szel” – mondta Headey. Arra a kérdésre, mégis min zúgolódna, azt felelte:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/06/16/tronok_harca_lena_heady_jobb_halalt_szeretett_volna_cersei_lannisternek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kirúgták a kormánymédia plagizáló újságíróját

Kirúgták a kormánymédia plagizáló újságíróját

Kirúgta a Mediaworks a kiadóhoz tartozó Dunántúli Napló plagizáló munkatársát – írja a Szabad Pécs, …