2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Trónok harca színésznője is jobb halált szeretett volna Cersei Lannisternek

Hirdetés

A Trónok harca színésznője is jobb halált szeretett volna Cersei Lannisternek

Két év alatt az írópárosnak sikerült kitalálni, hogyan üsse agyon egy tégla azt a Cerseit (és Jaime-t), aki a sorozat egyik legjobban összerakott, legizgalmasabb karaktere volt, de a nyolcadik évadban kevesebb szerep jutott neki, mint Tormundnak”

írtuk kritikánkban a Trónok harca című sorozat utolsó előtti epizódjából, amelyben a fenti módon hal meg az egyik legnagyobb főgonosz, Cersei Lannister: egyszerűen ráomlott a vár, amelynek épp a pincéjében keresett menekülőutat.

Úgy tűnik, ezzel a lezárással nemcsak a rajongók jó része, de maga a Cerseit játszó színésznő, Lena Headey sem, aki egy nagyinterjúban beszélt erről a Guardian újságírójának.

03

Hirdetés

“Nézőként nekem is megvoltak a kedvenc szereplőim, és nekem is lenne min zúgolódnom. De még nem ültem le részegen David Benioff-fal és Dan Weiss-szel” – mondta Headey. Arra a kérdésre, mégis min zúgolódna, azt felelte:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/06/16/tronok_harca_lena_heady_jobb_halalt_szeretett_volna_cersei_lannisternek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerintem ez az idei fesztiválszezon legmeghatóbb fotója

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/15/szerintem_ez_az_idei_fesztivalszezon_legmeghatobb_fotoja/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …