2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A kilencvenes évek előmászott, és jön vele Jay és Néma Bob

Hirdetés

A kilencvenes évek előmászott, és jön vele Jay és Néma Bob

A kilencvenes évek megkerülhetetlen vígjátékos rendezője Kevin Smith volt, aki olyan emlékezetes darabokat adott nekünk, mint a Képtelen képregény és a Dogma.

Az instant kultstátuszba kerülő filmek állandó mellékszereplője volt a dumagép Jay (Jason Mewes) és hallgatag társa, Néma Bob (Kevin Smith), akik először az 1994-es kis költségvetésű Shop-Stopban tűntek fel. A népszerű páros aztán bekerült a Shop-showba, és kaptak egy önálló filmet a Jay és Néma Bob visszavággal.

Kevin Smith azóta túlvan egy szívrohamon, Mewes pedig a drogelvonón, és most újra a nagyvászonra pályáznak, meg is érkezett a Jay és Néma Bob Reboot-film első előzetese, bár azt nem tudjuk minek, valahogy annyira fáradt az egész hangulat és stílus.

Az előzetesből az derül ki, hogy hőseink lányaik társaságában Hollywoodba mennek – az egyik lányt ráadásul Smith vér szerinti lánya, Harvey Quinn Smith alakítja. És persze feltűnnek a Smith-univerzum olyan állandó szereplői is, mint a Matt Damon–Ben Affleck-duó vagy Jason Biggs. Ráadásnak pedig a Marvel-filmek Thorja, Chris Hemsworth is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A premier dátumát egyelőre nem jelentették be.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190719_A_kilencvenes_evek_elomaszott_a_sirbol_es_jon_vele_Jay_es_Nema_Bob#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2019_7_19

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 „Elfogadod a rendszert, ahol Ceaușescu végtére is jó emberré válik”

„Elfogadod a rendszert, ahol Ceaușescu végtére is jó emberré válik”

A forró padlón Nicolae Ceaușescu a hátán elnyúlva feküdt, és jobb kezében a román néppel …