2018. szeptember 25., keddMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Galaxis őrzői egyik főszereplője fontolgatja, hogy kiszáll a következő filmből

Hirdetés

A Galaxis őrzői egyik főszereplője fontolgatja, hogy kiszáll a következő filmből

Nagyon nem tetszett a pankrátorból lett filmszínésznek, Dave Bautistának, ahogy a Disney elbánt a Galaxis őrzői első két részét író-rendező James Gunnal, amiért annak napvilágra kerültek csaknem 10 évvel ezelőtt írt, egytől-egyig vállalhatatlan Twitter-bejegyzései, és amellyekkel a stúdió határozottan nem tudott egyetérteni, ezért azonnali hatállyal megváltak Gunntól.

Bautista a brit tévés, Jonathan Ross talkshow-jában szólt be a Disney-nek, de az egykori pankrátor már korábban is erősen bírálta a stúdió eljárását. Bár a színészek egytől-egyig kiálltak Gunn mellett, Bautista valamiért sokkal hangosabbnak tűnt mind közül.

A Drax karakterét megformáló Bautista egy kérdésre most azt mondta, egyáltalán nem biztos, hogy partner lesz az új film elkészítésében, amellyel így lényegében saját felmondását helyezte kilátásba. A döntés még nem végleges, és várhatóan a Disney is megpróbálja majd marasztalni, a kérdés csupán az, Gunn nélkül is hajlandó lesz-e beadni a derekát.

A stúdió korábban ugyanis egyértelművé tette, hogy nem kívánnak Gunnal többet együtt dolgozni, így a rendező visszatérésére a legkisebb esély sem mutatkozik. Azt nem tudni, ki lehet az utódja, illetve, hogy a csúszás milyen hatással lesz a film harmadik epizódjára, melynek egyébként már rég forognia kellene.

Hirdetés

(Deadline)

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20180903_A_Galaxis_orzoi_egyik_foszereploje_fontolgatja_hogy_kiszall_a_kovetkezo_filmbol#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jön az új Rendőrakadémia-film

Immár hivatalos, készül (vagy már talán el is készült) az új Rendőrakadémia-film, amely a sorban …