2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vádat emeltek egy nagyvállalkozó ellen a Kuciak-gyilkosság miatt

Hirdetés

Vádat emeltek egy nagyvállalkozó ellen a Kuciak-gyilkosság miatt

Több mint egy évvel Ján Kuciak oknyomozó újságíró és élettársa meggyilkolása után a szlovák nyomozók Marián Kočner nagyvállalkozót vádolták meg a gyilkosság megrendelésével, írja az Új Szó.

A Speciális Ügyészség Hivatal sajtótájékoztatóján azt mondták, hogy 8 vádlottat, 6 károsultat, 17 gyanúsítottat, 225 szemtanút hallgattak ki és 53 házkutatást tartottak.

Mint mondták, a vádemelés objektív bizonyítékok alapján történt. Kočnerrel már tudatták a vádemelést, és szigorított őrizetben van. Rövid időn belül kihallgatják, és a többi eddigi vádlottal együtt indul majd eljárás ellene.

Kočner nevét korábban többször is emlegették a gyilkossággal összefüggésben, de csak most gyanúsították meg annak megrendelésével, írja a Paraméter. A portál szerint a férfi egyike volt azoknak, akiknek az ügyeiről Kuciak írt. A Paraméter szerint előkerült egy telefonbeszélgetés is, amin a vállalkozó megfenyegette Kuciakot, aki feljelentést tett, de az ügyet idő előtt lezárták.

Hirdetés

<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/03/14/kuciak_gyilkossag_megrendeles_vadol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

EP-választás: Csehországban magasabb volt a részvétel, mint 2014-ben

Csehországban becslések szerint magasabb, 25 százalék körüli volt a részvétel az idei EP-választáson, mint 2014-ben, …