2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ujjlenyomata sincs az orosz oknyomozó újságírónak a nála talált drogon

Hirdetés

Ujjlenyomata sincs az orosz oknyomozó újságírónak a nála talált drogon

Nem találták meg az orosz oknyomozó újságíró ujjlenyomatát a táskájában és lakásában talált kábítószereken, amelyekre hivatkozva pénteken őrizetbe vették. A korrupciós ügyeket felfedő Ivan Golunov elleni nyomozás az orosz sajtó szerint egyértelműen az újságíró cikkei miatti bosszú, alaptalan vádakkal. 

Ezt erősíti az ujjlenyomatok hiánya a kábítószeres zacskókon, de az is, hogy az orosz belügy által kiadott kilenc fotóról kiderült: csupán egy készült az újságíró lakásában, noha a hatóságok azokat Golunov lakásának képeiként adták ki, így hivatkozott rá az orosz elnök szóvivője is, Dmitrij Peszkov, aki szerint a nyomozati hatóságnak és minden szervnek szoros figyelemmel kell kísérnie a nyomozást.

A kábítószer és a töltények felfedése házkutatások során gyakori jelenség ellenzéki politikusok, kegyből kiesett miniszterek, vállalkozók, újságírók esetében. 

Golunov az őrizetbe vétele előtt a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) tisztjeihez köthető temetőbizniszhez gyűjtött anyagot. Az újságíró maga is elmondta a bíróságon, hogy fenyegető üzeneteket kapott, emiatt az utóbbi időben – írta a Newsru.com.

Hirdetés

Az orosz sajtó legismertebb alakjai egységesen <a href="https://meduza.io/video/2019/06/08/vladimir-pozner-arest-ivana-golunova-plevok-v-litso-vseh-zhurnalistov-rossii" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/06/11/ivan_golunov_oroszorszag_ujsagiro_nyomozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parittyával indultak neki a hongkongi tüntetők, könnygázt kaptak

A rendőrség könnygázt vetett be szombaton Hongkongban a kormányellenes tüntetők ellen, akik a város Tuen Mun …