2018. december 10., hétfőMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Új, az erős elnöki hatalom mellett elkötelezett igazságügyminisztert nevezett ki Trump

Hirdetés

Új, az erős elnöki hatalom mellett elkötelezett igazságügyminisztert nevezett ki Trump

Donald Trump amerikai elnök William Barr jogászt jelölte igazságügyi miniszternek Jeff Sessions helyére. 

William Barr a néhai George H. W. Bush kormányzatának igazságügyi minisztere volt, és nem mellesleg elkötelezett az elnöki hatalom megerősítését mellett – erről a New York Times írt bővebben.

Trump egy másik személyi változást is bejelentett: Heather Nauert külügyi szóvivőt jelölte új ENSZ-nagykövetnek. Nauert pedig korábban újságíróként dolgozott, 2017 óta a külügyminisztérium szóvivője.

Trump újságíróknak azt mondta, szombaton még további személyzeti változást közöl, amely a vezérkari főnökök egyesített parancsnokságát érinti.

Hirdetés

Amerikai lapok további személyi változásokat is kilátásba helyeztek, többen pedzegetik, hogy John Kelly is távozhat a Fehér Ház kabinetfőnöki posztjáról, akinek már egy ideje megromlott a viszonya Trumppal.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181207_Uj_az_eros_elnoki_hatalom_mellett_elkotelezett_igazsagugyminisztert_nevezett_ki_Trump#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tizenöt évet kapott a kokainkirályként elhíresült Darko Šarić

Tizenöt évet kapott a kokainkirályként elhíresült Darko Šarić

Tizenöt év letöltendő börtönre ítélte a szervezett bűnözést vizsgáló különleges belgrádi bíróság a “balkáni kokainkirályként” …