2020. június 3., szerdaMa Klotild napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2020.06.03. Klotild Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Trump kitiltja a Bloomberg munkatársait a kampányrendezvényeiről

Hirdetés

Trump kitiltja a Bloomberg munkatársait a kampányrendezvényeiről

Donald Trump amerikai elnök újraválasztási kampánycsapata nem akkreditálja automatikusan a Bloomberg hírügynökség munkatársait, közölte hétfőn Brad Parscale. A The New York Times által idézett közleményben az újraválasztásáért küzdő elnök kampánymenedzsere leszögezte:

Hirdetés

a Trump-kampány többé nem ad ki akkreditációt a Bloomberg News munkatársainak nagygyűlésekre és más kampányrendezvényekre, miután nyíltan bejelentették elfogultságukat.

Parscale ugyanakkor nem tagadott meg minden akkreditációs lehetőséget, hanem azt írta, hogy egyenként mérlegeli az egyes riporterek akkreditálását és a Bloomberg hírügynökségtől érkező további riportkéréseket is.

A döntés előzménye, hogy miután november végén Michael Bloomberg milliárdos – aki a többi között a hírügynökségnek is a tulajdonosa – hivatalosan is bejelentette, hogy indul a Demokrata Párt elnökjelöltségéért, a Bloomberg News közölte: felfüggeszti a Bloomberg véleményét megfogalmazó névtelen szerkesztőségi állásfoglalások publikálását, továbbá nem jelentet meg oknyomozó riportokat Bloombergről és többi demokrata párti elnökjelölt-aspiránsról. John Micklethwait, a Bloomberg News főszerkesztője azonban azt is közölte: Donald Trump elnökről változatlanul közölnek oknyomozó riportokat.

Valójában, <a href="//index.hu/kulfold/2019/11/25/michael_bloomberg_usa_demokrata_part_elnokvalasztas_elovalasztas_trump_milliardos_new_york_egyenlotlenseg/" id="hyperlink_d5041e4620351ac19e1beb1c190e4d51" target="_self" title="A világ 9. leggazdagabb embere megkavarja az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/12/02/donald_trump_michael_bloomberg_elnokvalasztas_hirugynokseg_kitiltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A német kormány az utazási figyelmeztetések feloldására készül

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Visszavonhatja …