2018. december 13., csütörtökMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Trump kabinetfőnöke is elmegy

Hirdetés

Trump kabinetfőnöke is elmegy

A nyugalmazott tábornok távozásáról beszélve Trump közölte: „Kelly távozik, azt nem tudom, hogy vissza is vonul-e. De mindenesetre Kelly nagyszerű ember”. Az elnök hozzátette néhány napon belül bejelenti, ki váltja fel a kabinetfőnököt. Amerikai lapértesülések szerint a legnagyobb eséllyel Mike Pence alelnük kabinetfőnöke, a 36 éves Nick Ayers pályázhat – akár csak ideiglenes jelleggel – a most megüresedő posztra. Míg Ayersnek van a kabinetfőnöki poszt betöltéséhez szükséges tapasztalata, Kelly ezt nem mondhatta elé magáról: mielőtt Trump kinevezte volna, a hadseregnél szolgált, majd belbiztonsági miniszter lett belőle.

Egyelőre nem tudni, hogy Kelly milyen okból távozik, s miért mostanra időzítették a váltást, ám az amerikai gyakorlat szerint az időközi választások után az elnökök sokszor hajtottak már végre hasonló váltást.

© Wikipedia

Hirdetés

 

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181208_Trump_kabinetfonoke_is_elmegy#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Orbán: a keresztény kultúrára lőttek Strasbourgban

Orbán: a keresztény kultúrára lőttek Strasbourgban

A Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, …