2018. december 12., szerdaMa Gabriella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.12. Gabriella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Több párizsi múzeumot is bezárnak szombaton a sárgamellényes tüntetések miatt

Hirdetés

Több párizsi múzeumot is bezárnak szombaton a sárgamellényes tüntetések miatt

Ahogy megírtuk, folytatódnak az üzemanyagadó tervezett emelése miatt kezdődött tüntetések Párizsban. A kormány ugyan bejelentette, hogy befagyasztják az adóemelést, így januártól nem emelkednek az árak sem, de a sárga láthatósági mellényt viselő demonstrálók közül sokan folytatták a tiltakozást.

Édouard Philippe francia kormányfő csütörtökön bejelentette, hogy országszerte 89 ezer biztonságit mozgósítanak szombaton az újabb tüntetések miatt. Csak Párizsban 8000 rendőr lesz készenlétben, és az utcákra vezénylik a csendőrségi tucatnyi páncélozott járművét is.

A BBC azt írja, szombaton lezárják több turistalátványosság környékét is, emellett felszólítják az üzleteket és több múzeumot is, hogy aznap tartsanak zárva. A Champs-Élysées sugárúton, ahol korábban a tüntetők egy csoportja randalírozni kezdett, várhatóan minden üzlet és étterem bezár.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181207_Tobb_parizsi_muzeumot_is_bezarnak_szombaton_a_sargamellenyes_tuntetesek_miatt#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A nemzetállamok egyedül vannak a bajban

A nemzetállamok egyedül vannak a bajban

Korai megítélni, de talán működhet a mandátumát 2021-ig kitölteni készülő Angela Merkel kancellár és a …