2019. február 15., péntekMa Kolos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.15. Kolos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tigrisek sebesítették meg gondozójukat egy német állatkertben

Hirdetés

Tigrisek sebesítették meg gondozójukat egy német állatkertben

Tigrisek támadtak gondozójukra a németországi Köthen állatkertjében – közölte a helyi rendőrség. A 19 éves fiú súlyosan megsérült, helikopterrel szállították kórházba, bár sérülései nem életveszélyesek.

Az állatkert szerint a baleset akkor történt, amikor a gondozó etette a két tigrist: az állatok karmaikkal támadtak a gondozóra karámjuk kerítésén keresztül. A rendőrség azt vizsgálja, hogy a tigriseket az emberektől elválasztó kerítés megfelelt-e az előírásoknak.

A két nagymacska tavaly márciusban került az állatkertbe egy cirkuszból, mivel egészségi állapotuk miatt már nem tudtak fellépni az előadásokon.

Néhány nappal ezelőtt egy japán állatkertben az egyik fehér tigris rontott rá gondozójára, aki nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A baleset akkor történhetett, amikor a tigrist a kifutóból éppen át kellett terelni az alvóhelyére.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181012_Tigrisek_sebesitettek_meg_gondozojukat_egy_nemet_allatkertben#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Több mint egy évig harcolt egy ausztrál politikus, hogy lemondjon magyar állampolgárságáról

Több mint egy évig harcolt egy ausztrál politikus, hogy lemondjon magyar állampolgárságáról

Hollo 2017 decemberében kezdte intézni a magyar állampolgárságról való lemondását, s végül 14 hónappal később, …