2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tessék, ön is kiveheti azt az ibizai luxusvillát, ahol megbukott az osztrák alkancellár

Hirdetés

Tessék, ön is kiveheti azt az ibizai luxusvillát, ahol megbukott az osztrák alkancellár

Az osztrák Heute újságírói kivették azt az ibizai luxusvillát, ahol 2017 júliusában Heinz-Christian Strache egy állítólagos orosz oligarcha rokonával alkudozott lazán cigizgetve, vodkát és Red Bullt kortyolgatva. Itt készült az a rejtett kamerás videó, ami miatt a hétvégén lényegében megbukott az osztrák kormánykoalíció.

A négy hálószobás, medencés fincát egy Gaetano nevű férfi adja ki az Airbnb-n, és így májusban még nem is annyira drága. A Heute újságírói 466 eurót (kb. 150 ezer forintot) fizettek egy éjszakáért. Az ár azonban a nyári szezonban jelentősen megugrik.

A villa már nagyrészt foglalt a nyári hónapokra, de július elejére még vannak szabad időpontok. Akkor öt személyre 6 éjszakára már napi 1348 eurót (kb. 440 ezer forintot) kellene fizetni érte, amiben benne van a szerviz és a takarítás költsége is. 

A Gaetano nevű férfi azt mondta: egy amerikaitól bérli a villát, és ő adja ki az Airbnb-n, azzal pedig egyáltalán nem foglalkozik, hogy ki mit csinál ott. A botrány óta viszont nagyon kelendő lett a villa, sorra érkeznek a foglalások. 

Hirdetés

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke vagy túlságosan naiv, vagy nagyon jóhiszemű lehetett még 2017-ben, de elővigyázatosnak semmiképpen nem mondható. A Heute újságírói a szobákat bejárva azt állapították meg, hogy ugyan impozáns villáról van szó, de ez mégsem az a kategória, amit egy dúsgazdag ember venne ki magának.

Strachét márpedig egy olyan orosz nő csalta itt lépre, aki azt állította magáról, hogy ő a világ egyik leggazdagabb orosz oligarchájának az unokahúga, és legalább 250 millió eurót szeretne befektetni Ausztriában. 

Megkopott színek, pecsétes ágyneműk, gyanús szag a hálószobákban

– a Heute újságírói ezekkel a szavakkal írták le a látottakat. Az ágyneműk, a vodkáspoharak vagy a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/05/21/ibiza_luxusvilla_heinz-christian_strache_airbnb_finca_ausztria_fpo_botrany_rejtett_kamera/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parittyával indultak neki a hongkongi tüntetők, könnygázt kaptak

A rendőrség könnygázt vetett be szombaton Hongkongban a kormányellenes tüntetők ellen, akik a város Tuen Mun …