2019. szeptember 15., vasárnapMa Enikő napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.15. Enikő Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Soros György megdicsérte Donald Trumpot

Hirdetés

Soros György megdicsérte Donald Trumpot

Egy, a Wall Street Journalban megjelent publicisztikában dicsérte meg Soros György Donald Trump Kínát érintő külpolitikáját. Soros szerint a Trump-kormány legnagyobb és lehet egyetlen külpolitikai sikere az, hogy stratégiai riválisként kezeli Kínát, és nemzetbiztonsági kockázatnak tekinti a Huaweit. Az írás röviden kitér a 5G-ért folytatott harcra Kína és az Egyesült Államok között. Bár Sorosnak vannak kétségei afelől, hogy Trump ki fog tartani az eddigi csapásvonal mellett és a Huawei továbbra is korlátozva lesz abban, hogy amerikai alkatrészeket vásároljon.

Majd Soros áttér arra, hogy Hszi Csin-Ping Kínájának legyőzése (defeating) nem csak amerikai államérdek, de maga az írást jegyző Soros is személyesen fontosnak tartja, mivel mint az nyílt társadalmak híve veszélyesnek gondolja a kínai társadalmi kreditrendszert.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/09/10/soros_gyorgy_megdicserte_donald_trumpot/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

20 millió rabszolga szigete

20 millió rabszolga szigete

Alig negyedakkora, mint a Margitsziget, mégis 20 millió embert hurcoltak el róla, akikből hatmillió vesztette …