2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Sárga mellényesek Párizsban – így változtatott taktikát a rendőrség

Hirdetés

Sárga mellényesek Párizsban – így változtatott taktikát a rendőrség

A francia rendőrök sokkal mozgékonyabbak most szombaton, mint egy héttel ezelőtt, amikor az üzemanyagok adójának emelése miatti tüntetésekre beszivárgott agresszív demonstrálók súlyos károkat okoztak a belvárosban. Most a rendőrök kisebb csapatokban mozogva rendszeresen kiemelik a tüntetők közül azokat, akik agresszivitásra buzdítják társaikat, vagy maguk is támadóan lépnek fel a rendőrök ellen. Párizsi közlések szerint a fővárosban már több mint háromszáz embert vettek őrizetbe.

Míg a belvárosban viszonylag békés a helyzet, két kerületben zavargások volt, s a tüntetők szemeteseket és autókat gyújtottak fel.

A belügyminiszter közben cáfolta, hogy a rendőrök polgári ruhába öltözött tagjai elvegyültek volna a mintegy ötezer tüntető között.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181208_Sarga_mellenyesek_Parizsban__igy_valtoztatott_taktikat_a_rendorseg#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új-zélandi terrortámadás: a titkosszolgálatokat is átvizsgálják

A legmagasabb szintű kormányvizsgálatot rendelték el Új-Zélandon, miután március 15-én egy 28 éves ausztrál férfi …