2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Repülőt utánozva csúfolta Sala emlékét két Southampton-szurkoló

Hirdetés

Repülőt utánozva csúfolta Sala emlékét két Southampton-szurkoló

Repülőre emlékeztető kézmozdulatokkal gyalázta a repülőszerencsétlenségben elhunyt Emiliano Sala emlékét két Southampton-szurkoló a Cardiff elleni meccsen – írta a BBC. Ez volt az első mérkőzés, amit a walesi csapat játszott, mióta az argentin játékos holttestét megtalálták a tengerbe zuhant roncsban.

A meccsen a Southhampton és a Cardiff játékosai és szurkolói is egyperces néma felállással emlékeztek az elhunyt sportolóra, de két drukkert a jelek szerint nem hatott meg a gyász. Az esetről videó is készült.

A férfiakat a rendőrség már a mérkőzés alatt kiemelte és felírta az adataikat.

A klub hivatalos közleményben ítélte el a történteket, és hangsúlyozták, hogy nem tolerálják az ilyen viselkedést. Hozzátették, hogy minden érintettel szemben rendkívül szigorúan fognak eljárni, és valószínűleg életük végéig kitiltják őket a stadionból.

A meccset a Cardiff nyerte. Neil Warnock vezetőedző később azt nyilatkozta, mindenképpen győzni akartak Saláért.

A francia Nantes-tól a walesi csapathoz szerződött 28 éves argentin csatár január 21-én azért szállt fel a bérelt magángépre, hogy Nagy-Britanniába utazzon; másnap már új csapattársaival edzett volna. A repülő azonban nem sokkal azután, hogy megközelítette Guernsey-t, eltűnt a radarokról. Felkutatására mentőakciót indítottak a hatóságok, amelyet azonban néhány nappal később lefújtak, mondván, nincs már esély arra, hogy a két férfit életben találják. A kutatás közösségi finanszírozással indult újra. A holttestet múlt vasárnap találták meg és csütörtökön azonosították.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20190210_Repulot_utanozva_csufolta_Sala_emleket_ket_Southamptonszurkolo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leparkoltuk a Zsigulit, és mentünk forradalmat csinálni

Leparkoltuk a Zsigulit, és mentünk forradalmat csinálni

Támogatóinknak köszönhetően 21 munkatársunk mutathatta be Vas és Zala megyét. Támogass te is! Nem jártam …