2020. január 29., szerdaMa Adél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.01.29. Adél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orbán Japánban mondta el, mi a mi visszatérő rémálmunk

Hirdetés

Orbán Japánban mondta el, mi a mi visszatérő rémálmunk

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a tokiói Szépművészeti Múzeumban Orbán Viktor csütörtökön, számolt be róla az MTI.

Hirdetés

a magyaroknak bizonyítaniuk kell, hogy a világ jól jár, ha vannak magyarok

– mondta többek között a miniszterelnök, aki a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából címmel megrendezett tárlat megnyitóján hangsúlyozta:

egy japán nehezen értené meg a magyarokat, mert Japán egy nagy nemzet, négyszer akkora a területe, mint Magyarország, a népessége pedig tízszer akkora. Egy japán biztosan azt gondolja, hogy japán ember mindig volt, van és lesz, japánok nélkül nem lehet elképzelni a világot.

Ezzel szemben a magyar egy kisebb nemzet, mint a japán, ezért az a gondolat motoszkál bennünk, hogy a világot, az emberiséget Magyarország és a magyarok nélkül is el lehet képzelni.

“Visszatérő rémálmunk”, hogy egyszer megjelenik a Jóisten Magyarországon, megkérdez minket, mi végre vagyunk a világon, és ha mi nem tudunk válaszolni, kihúz minket a nagy könyvből, ahova a nemzetek vannak felírva

– mondta a miniszterelnök.

<img id="kep_szerkfoto_image_30650767" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/12/05/orban_japanban_mondta_el_mi_a_mi_visszatero_remalmunk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Petíciót indítottak Dél-Koreában és Malajziában, hogy tiltsák ki a kínai turistákat

A független újságírás létezésével nem alattvalói, hanem partnerei vagyunk a hatalomnak. Támogass te is! Több …