2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orbán fő ellenségének pártcsaládjához csatlakozott a Momentum

Hirdetés

Orbán fő ellenségének pártcsaládjához csatlakozott a Momentum

A Momentum Mozgalom közleményben jelentette be, hogy a Guy Verhofstadt által vezetett ALDE pénteken hivatalosan is felvette tagjai közé a pártot madridi kongresszusán. A Momentum ezzel az európai liberális pártcsalád része lett.

A Momentum a jövő generációját képviseli, az ALDE számára pedig Európa jövője a fontos. Egy olyan Európa, amely progresszív és összetartó. A Momentum pedig tovább folytatja a munkát, legalább egy embert az Európai Parlamentbe juttatva jövőre

– kommentálta a döntést a párt elnöke, Fekete-Győr András.

Guy Verhofstadt legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mozgóóriásplakáton üzent vissza Orbán Viktornak. A kedden, Brüsszelben elindult, kisteherautóra szerelt plakáton Orbán egy halom pénz felett áll, a szöveg szerint “kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa jövője a tét”.

Hirdetés

Az ALDE-nek egyébként egy másik magyar tagja is van, a Magyar Liberális Párt, amelynek vezetői közleményben gratuláltak a Momentumnak a tagfelvételhez.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/kulfold/ep/2018/11/09/alde_momentum/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Magyarországgal példálózva emlékeztetnek a független sajtó fontosságára osztrák főszerkesztők

Magyarországgal példálózva emlékeztetnek a független sajtó fontosságára osztrák főszerkesztők

Közös közleményben emlékeztetnek a Strache-botrány tanulságaira és a sajtószabadság értékeire osztrák főszerkesztők, akik arról írnak, …