2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Obamáék párterápiára jártak, a lányaik lombikban fogantak

Hirdetés

Obamáék párterápiára jártak, a lányaik lombikban fogantak

Kedden jelenik meg Michelle Obama Becoming című memoárja, melyben a volt first lady több, eddig ismeretlen tényt is megoszt az életéről.

Mindkét lánya, Malia és Sasha is lombikban, tehát mesterséges megtermékenyítéssel fogant. 34 évesen ugyanis Obama ráébredt, hogy a biológiai óra valóság, nincs végtelen petesejtje, és lépnie kell.

Férjével, az előző amerikai elnök Barack Obamával párterápián is részt vettek. Időnként ugyanis küzdelmes időszakokat éltek át, főleg miután férje 1997-ben Illinois állam szenátusának tagja lett, és Obamának saját magának kellett beadnia a lombikbébi-beültetéshez szükséges injekciókat. Mint mondja, férjével részben a párterápia keretében tanultak meg beszélni a problémáikról.

Volt egy vetélése 20 éve, ami után elveszettnek és magányosnak érezte magát. Kudarcnak érezte a sikertelen terhességet, mert nem tudta, mennyire gyakori eset, az emberek ugyanis nem beszélnek erről.

Hirdetés

Obama arról is beszél, hogy mi kavargott benne, miután érzelmileg megnyílt későbbi férje felé: vágy, hála, kiteljesedés, csodálat.

A volt first lady elmondja, hogy nem tudja megbocsájtani férje hivatali utódjának, Donald Trumpnak, amiért csatlakozott azoknak a kórusához, akik kétségbe vonták, hogy Barack Obama az USA-ban született, és így törvényesen lett az ország (első afrikai-amerikai) elnöke. Michelle Obamát sokkolta Trump győzelme, és próbált nem tudomást venni róla.

A BBC beszámolója szerint párizsi útja előtt Donald Trump röviden reagált Michelle Obama állításaira. Szerinte Obama sok pénzt kapott a kéziratért, és a kiadók ilyenkor mindig ragaszkodnak, hogy a könyvben legyen valami botrányos. Trump azt is mondta, hogy ő azt nem tudja megbocsájtani (Barack) Obamának, hogy alulfinanszírozta a hadsereget.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha
még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is
olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet
az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/11/09/michelle_obama_memoar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Magyarországgal példálózva emlékeztetnek a független sajtó fontosságára osztrák főszerkesztők

Magyarországgal példálózva emlékeztetnek a független sajtó fontosságára osztrák főszerkesztők

Közös közleményben emlékeztetnek a Strache-botrány tanulságaira és a sajtószabadság értékeire osztrák főszerkesztők, akik arról írnak, …