2019. április 23., keddMa Béla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.23. Béla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nem volt víz a kávénak, kényszerleszállást hajtott végre az utasszállító

Hirdetés

Nem volt víz a kávénak, kényszerleszállást hajtott végre az utasszállító

Randalírozó utasok, vagy rosszullét miatt gyakran előfordul, hogy egy repülőgép megszakítja az útját, de olyat ritkán hallani, hogy a pilóta azért dönt a leszállás mellett, mert nincs víz a fedélzeten felszolgált kávéhoz és teához. Márpedig a Mirror információi szerint pontosan ez történt a Jet2 légitársaság Glasgow-ból Tenerifére tartó járatán.

A gép délelőtt kilenc órakor szállt fel a skóciai repülőtérről, de kevesebb, mint egy óra elteltével a pilóta úgy döntött, megszakítja az útját Manchesterben, mert probléma volt a vízellátással.

A légitársaság szóvivője megerősítette, hogy a gép biztonságban földet ért, ahol az előírásoknak megfelelően tűzoltók várták. Azt is hozzátette, hogy technikai okok miatt döntöttek a leszállás mellett, mert a fedélzeten „nem volt víz a kávéhoz és a teához”.

Az utasokat egy másik járattal vitték tovább, de érthető módon nem voltak túl boldogok. Néhányan a közösségi médiában adták ki a dühüket.

Hirdetés

„Felháborít, ami történt. A nyaralásunk már azelőtt tönkrement, hogy egyáltalán elkezdődött volna, a fiaim pedig sírnak. Köszönjük” – írta az egyikük. Egy másik utas pedig azt kérte, legközelebb találjanak ki valami jobb kifogást.

(Címlapképünk illusztráció.)

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20190210_Nem_volt_viz_a_kavenak_kenyszerleszallast_hajtott_vegre_az_utasszallito#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

8500 embert öltek meg január óta Mexikóban

Közel 8500 ember esett gyilkosság áldozatául az idei év első negyedében Mexikóban, 9,7 százalékkal több, …