2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Négy nőt erőszakolt meg egy muszlim orvos Németországban

Hirdetés

Négy nőt erőszakolt meg egy muszlim orvos Németországban

A 34 éves szíriai doktor a német igazságszolgáltatásnak köszönhetően felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta brutális tettét. Nem úgy a nem migráns, tehát német orvos, akit hasonló bűncselekmény elkövetéséért jóval szigorúbban büntettek. Németországban vajon nem azonos feltételek vonatkoznak a németekre és a bevándorlókra a bíróságok előtt?

 

A bajorországi Deggendorf-i kerületi bíróság meglehetősen enyhe ítéletet hozott pénteken a 34 éves szíriai doktor ügyében, hiszen csak felfüggesztett börtöbbüntetést kapott brutális tettéért. A szír férfi a Donau-Isar-Klinikum kórház asszisztens orvosaként négy nőt erőszakolt meg, a német igazságszolgáltatás a következő döntést hozta az ügyben:

  • a szír migránst húsz hónapos börtönbüntetésre ítélték,
  • amit azonban felfüggesztették,
  • három év próbaidőre bocsátották, 
  • továbbiákban a bíróság kimondta, hogy négy évig nem kezelhet női betegeket.

Német sajtókommentárok egyöntetűen enyhének jellemezték az ítéletet, és többen úgy értékelték, hogy az ilyen bírók aláássák a németek jogállamiságba vetett bizalmát, mert “büntetlenül” hagyják, hogy orvosok ilyen bűncselekményeket kövessenek el. Az egyik internetes portál pedig párhuzamot vont azzal a héten történt esettel, amikor egy migrációs háttér nélküli német orvos három betegét megerőszakolta. Akkor a Essen-i kerületi bíróság jóval szigorúbb volt, öt év és kilenc hónap szabadságvesztésre büntette az elkövetőt, és három évre eltiltotta a szakmájától, mert megszegte orvosi esküjét.

Hirdetés

Forrás:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20181110-nemetorszag-negy-not-megeroszakolt-egy-muszlim-orvos.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ripityára szedte az izraeli légierő a Hamász tévéépületét

Az izraeli légierő csapást mért hétfőn a Gázai övezetet irányító Hamász radikális iszlamista szervezet hivatalos …