2019. május 26., vasárnapMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Műszaki hiba miatt zuhanhatott le a Leicester City tulajdonosának gépe

Hirdetés

Műszaki hiba miatt zuhanhatott le a Leicester City tulajdonosának gépe

Ahogyan mi is megírtuk, október végén tisztázatlan körülmények között lezuhant a Leicester City tulajdonosának helikoptere, nem sokkal azután, hogy a levegőbe emelkedett a futballcsapat stadionja mellett. Vicsáj Srivaddhanaprabha mellett még négyen voltak a gépen, egyikük sem élte túl a tragédiát. A tulajdonoson kívül meghalt asszisztense, Kaveporn Punpare és egy korábbi thai szépségkirálynő, Nursara Suknamai, valamint a helikopter pilótája, Eric Swaffer és barátnője, Izabela Roza Lechowicz.

A balesetről videófelvétel is készült, amit egy közeli térfigyelő kamera rögzített. Ezen látszik, hogy a gép saját tengelye körül forogva zuhan.

A baleset körülményeit az illetékes brit hatóság, az AAIB vizsgálja, amely most azt közölte, hogy a pörgést, és ennek következményeként a zuhanást egy hibás pedál okozhatta – írja a BBC. Amikor a gép pörögni kezdett, a pilóta megpróbálta ezt ellensúlyozni, és a másik irányba akarta húzni a helikoptert, úgy, hogy – mivel a gép az óramutató járásával megegyező irányban pörgött – a baloldali pedált nyomta. De az valószínűleg nem reagált, így a gép folytatta a pörgést, majd néhány másodperc múlva a földbe csapódott.

A helikopter, miután lezuhant, hatalmas lángokkal égett. A Leicester City csak a baleset utáni napon erősítette meg, hogy a tulajdonos is a helikopteren volt.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181114_Muszaki_hiba_miatt_zuhanhatott_le_a_Leicester_City_tulajdonosanak_gepe#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump különleges trófeát adott át egy szumóbajnoknak

Donald Trump amerikai elnök éppen négynapos látogatását tölti Japánban. Ennek keretében egy szumómérkőzésre is ellátogatott, …