2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Még mindig semmit nem tudni az új magyar biztosjelöltről

Hirdetés

Még mindig semmit nem tudni az új magyar biztosjelöltről

„Beszélhetnénk esetleg valami másról, mondjuk a Brexitről?” – próbálta az Európai Bizottság szóvivője elterelni a szót a magyar és a román biztosjelöltekről a keddi sajtótájékoztatón. Mina Andreeva ugyanis a faggatózó újságíróknak – beleértve az EUrologust is – ezúttal sem mondhatott többet annál, minthogy folynak a tárgyalások arról, ki pótolhatja majd a múlt héten a biztosi pozícióra alkalmatlannak talált Trócsányi Lászlót és Rovana Plumbot.

„Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, hogy minden egyensúlyba kerüljön az új Bizottságban” – mondta a szóvivő, aki már a Nagy-Britannia kilépése körüli káoszról is szívesebben ad tájékoztatást, mint a gyanús csend okáról, ami miatt Ursula von der Leyen továbbra sem jelentette be, kikkel szeretne a következő öt évben dolgozni. Csak az derült ki, hogy “Von der Leyen gyorsan szokott dönteni”, de az alábbi furmányos kérdések egyikére sem érkezett válasz:

  • A román kormány összeomlására várnak-e?
  • Magyarországtól is egy férfi-női jelöltpárost akarnak-e?
  • Portfóliócserén alkudoznak?
  • Felmerült-e valamilyen probléma a befutónak tartott EU-nagykövet Várhelyi Olivérrel és EP-képviselő Dan Nicával kapcsolatban?
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/eurologus/2019/10/08/varhelyi_biztosjelolt_bizottsag_titkol/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Valaki majdnem 44 millió forintot adott Bismarck sapkájáért

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/05/28/valaki_majdnem_44_millio_forintot_adott_bismarck_sapkajaert/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …