2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már 10 csőbombát találtak, egyet Robert De Nirónak címeztek

Hirdetés

Már 10 csőbombát találtak, egyet Robert De Nirónak címeztek

Az egész Amerikát átszövő nyomozás egy dél floridai postafiókig vezetett, számolt be róla a CNN. Az elmúlt héten több, Donald Trump elnök közismert kritikusának számító híresség és intézmény kapott levél- illetve csőbombát, köztük Soros Györgynek, a Clinton családnak, a Fehér Házba Barack Obamának címezve, a CNN New York-i irodájának, illetve szintén New York-ba, Robert De Niro produkciós irodájának címeztek ilyen küldeményt.

A küldemények nagy részében közös, hogy a floridai Opa-locka postahivatalán keresztül küldték el őket.

Két küldeményt  egy Delaware-i postahivatalban fedeztek fel, ezeket Joe Biden volt alelnöknek címezték. A CNN-nek küldött csomagot futár szállította ki, írja a CNN. A bombák mindegyike hasonló egymáshoz.

Hirdetés

A hatóságok terrorcselekményként értékelik a történteket. A szerkezeteket az FBI virginiai laborjában vizsgálják. A hatóságok arra is választ keresnek, hogy mi lehet a feladó célja, mivel egyik szerkezet sem robbant fel. Ebből két következtetést vontak le: az elkövető vagy nagyon profi, vagy teljesen amatőr.

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/10/26/trump_csobomba_posta_soros_robertdeniro/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

APA: előrehozott választások lesznek Ausztriában

Lényegében biztos, hogy Ausztriában előrehozott választásokat fognak tartani a botrányba keveredett Heinz-Christian Strache alkancellár és …