2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Malibut is evakuálják a Kaliforniában tomboló tűzvész miatt – fotók

Hirdetés

Malibut is evakuálják a Kaliforniában tomboló tűzvész miatt – fotók

A Kalifornia északi vidékein pusztító tűzvész miatt a hatóságok pénteken elrendelték Malibu kötelező kiürítését is. A tűzvész péntek délután öt halálos áldozatot is követelt. A rendkívüli szárazság okozta tűzvész gyorsan terjed déli irányban, elérte Los Angeles környékét is.

Az állam fővárosától, Sacramentótól nem messze fekvő Paradise városka teljesen leégett, a lakosságot már csütörtökön elköltöztették. A 86 ezer lelket számláló, közeli Chico város – amelyet erdők és parkok ölelnek körül – szintén lángokban áll, mentik, akit lehet, mert a kötelező evakuálás ellenére még sokan otthonukban maradtak. Az előrejelzések szerint a tűzvész szombatig eléri Thousand Oaks városát is, ahol szerdán egy szórakozóhelyen egy ámokfutó 12 embert agyonlőtt és többeket megsebesített.

Hirdetés

Az öt halálos áldozatra egy kiégett autóroncsban találtak rá, a hatóságok szerint valószínűleg megpróbáltak elmenekülni a lángok elől. Az áldozatok annyira összeégtek, hogy a helyi seriff szerint azonosításukhoz DNS-vizsgálatokra lesz szükség.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181109_Malibut_is_evakualjak_a_Kaliforniaban_tombolo_tuzvesz_miatt__fotok#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Muszlim terroristák robbantottak Mogadishuban, 17 halott

Támogatóinknak köszönhetően minden tüntetést élőben közvetítettünk az elmúlt fél évben. Támogass te is! Felrobbant egy …