2019. május 26., vasárnapMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Majom rabolt el és ölt meg egy csecsemőt Indiában

Hirdetés

Majom rabolt el és ölt meg egy csecsemőt Indiában

Majom ölt meg egy 12 napos csecsemőt Indiában – írja a BBC. A gyermeket édesanyja éppen szoptatta, amikor az állat bemászott otthonukba, és elragadta a kisfiút. A szomszédok üldözőbe vették a majmot, amely addigra már többször is megharapta a csecsemőt, majd az egyik szomszéd házának tetején eldobta és elmenekült.

A csecsemő a kórházban belehalt sérüléseibe. A helyiek szerint egyre több a hasonló támadás az országban. A kisfiú nagybátyja a BBC-nek azt mondta, a rengeteg majom miatt félelemben élnek, hiába jelezték a problémát a hatóságoknak, semmi nem történt.

Két héttel korábban egy másik kisgyermeket is megtámadtak az állatok, de ő meggyógyult. Áprilisban egy csecsemő holttestét találták meg egy kútban, később kiderült, hogy őt is egy majom ragadta el édesanyjától. Akkor a hatóságok azt mondták, ritka esettel van dolguk.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181115_Majom_rabolt_el_es_olt_meg_egy_csecsemot_Indiaban#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump különleges trófeát adott át egy szumóbajnoknak

Donald Trump amerikai elnök éppen négynapos látogatását tölti Japánban. Ennek keretében egy szumómérkőzésre is ellátogatott, …