2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Majdnem megölte, ezért börtönbe küldené a barátnőjét

Hirdetés

Majdnem megölte, ezért börtönbe küldené a barátnőjét

Több mint egy héttel azután, hogy egy barátnője egy több mint 18 méter magas hídról a vízbe lökte, a 16 éves Jordan Holgerson az NBC-nek beszélt arról, hogy a börtönben szeretné látni a nála két évvel idősebb lányt.

A zuhanás következtében a lánynak hat bordája törött el, mindkét tüdeje, valamint több más testrésze is sérült. Az esetről ráadásul felvétel is készült, amelyen jól látszik, hogy az ugrásra készülő, de a félelem miatt habozó tinédzsert egy társa hátulról, akarata ellenére, lelöki a Washington államban található hídról. A felvétel néhány nap alatt bejárta a világot:

Bár a 18 éves Taylor Smith korábban (szintén az NBC Newsnak) elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, illetve nem akarta bántani a lányt, és már elnézést kért tőle (bár állítólag csak szöveges üzenetben), Holgerson most arról beszélt, hogy amikor eszébe jut, hogy majdnem meghalt a társa miatt, nem tud nem dühös lenni rá.

Hirdetés

Eleinte nem akartam bajba sodorni Taylort, de miután többet gondolkodtam ezen, azt szeretném, hogy börtönbe menjen, és elgondolkodjon azon, amit tett

– mondta az otthon lábadozó lány az NBC-nek.

Jordan Holgerson arról is beszélt, hogy augusztus 7-én, azon a keddi napon, valóban azért mászott fel a hídra, hogy leugorjon onnan, de amikor szembesült a mélységgel, megijedt. A hídon egyébként felirat figyelmeztet arra, hogy tilos az ugrálás, ez azonban nem tántorítja el a vakmerő fiatalokat ettől.

Holgerson elmondta: még napokkal az eset után is erős fájdalmai vannak. “A reggelek a legrosszabbak, még a lélegzetvétel is fáj. Fáj az oldalam, fájnak a vállam. Fel sem bírok kelni.” A lányhoz közelállók szerint Smith egyszer sem látogatta meg Holgersont, és úgy jár szórakozni, mintha mi sem történt volna.

Forrás: https://index.hu/kulfold/2018/08/17/majdnem_megolte_ezert_bortonbe_kuldene_a_baratnojet/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A német köztévé szerint Magyarország demokráciájának ártottak az uniós pénzek

A német közszolgálati ZDF Zoom+ című szerda esti adásában azt a kérdést feszegették, hogy ártanak-e …