2019. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Lezuhanyzott a szállodában, titokban videóra vették, a felvétel pornóoldalakon és kollégák postaládájában landolt

Hirdetés

Lezuhanyzott a szállodában, titokban videóra vették, a felvétel pornóoldalakon és kollégák postaládájában landolt

Egy anonimitást kérő nő a New York állambeli Hampton Inn and Suites nevű hotelben szállt meg 2015 júliusában. A Hilton szállodalánchoz tartozó intézményben tartózkodó nőt titokban lefilmezték zuhanyzás közben, majd a felvétel kikerült egy pornóoldalra – írta a Sky News

shutterstock 411400474

Az eset egészen 2018 szeptemberig nem derült ki, amikor is kapott egy linket egy ismeretlen személytől azzal, hogy “ez nem te vagy?”. A pornóoldalon a videón szereplő nő nevét is kiírták. Ugyanaz az illető, aki elküldte az áldozatnak a felvételt, fenyegető leveleket is küldött, arról, hogy tudja, hová járt egyetemre, és hol dolgozik most.

A nő nem válaszolt, ezt követően különböző pornóoldalakra is kikerült a felvétel. A zsaroló ezután több ezer dollárt követelt a nőtől: kétezer dollárt azonnal, majd havonta ezret, hogy ne kerüljön ki több helyre a felvétel, amelyet az áldozat ismerősei, korábbi osztálytársai és munkatársai is megkaptak közben. 

Hirdetés

A nő 100 millió dollárt követel a hotellánctól, mert a felvétel felhasználását követően jóvátehetetlen károk érték. A Hilton szóvivőjét nagyon meglepte az eset, és közölte, semmilyen felvevőeszközt nem találtak a szállodában.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/12/06/hilton_szalloda_zuhanyzas_porno_zsarolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Perli a félkezű férfi az amerikai rendőrséget, amiért a bokájához bilincselték a csuklóját

Egy Randy Schoonover nevű férfi – aki korábban nyugat-virginiai szenátor volt – beperelte a rendőrséget, …