2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Letartóztatták a tanárnőt, aki a gyerekeket hajvágóval hajkurászta, közben az amerikai himnuszt énekelte

Hirdetés

Letartóztatták a tanárnőt, aki a gyerekeket hajvágóval hajkurászta, közben az amerikai himnuszt énekelte

Rendhagyó órát tartott a kaliforniai Margaret Gieszinger, aki egy visaliai középiskolában kezdett ámokfutásba. A nő a gyerekek tanára, aki aznap úgy toppant be az osztályba kezében egy ollóval, hogy kijelentette, hajvágó nap van, majd arra kényszerítette a diákokat, hogy a hajukba belenyírjon.

A történteket levideózták, ezek szerint egy fiút leültetett az osztállyal szemben, és egy tincset vágott le a hajából, később egy lány hajába is belenyírt, miközben az amerikai himnuszt énekelte fennhangon, aztán az ollóval üldözni kezdte a zavartan röhögő és sikoltozó gyerekeket.

A rendőrséget azzal riasztották, hogy egy nő ollóval a kezében üldözi a gyerekeket.

Az 52 éves tanárnőt letartóztatták, gyerek elleni könnyű testi sértéssel vádolják, 100 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg nála.

Hirdetés

A nő szokatlan viselkedését az iskolában azzal magyarázták, hogy a nő kiborult a gyerekekre, mert eltűntek a vizsgafeladatai.

A nő nem először viselkedett furcsán, 12 éve és néhány éve is felfüggesztették, arról nincsenek információk, hogy miért.

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/12/07/letartoztattak_tanarno_hajvago_amerikai_himnusz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Partot ért Norvégiában a bajba került turistahajó

Partot ért Norvégiában a bajba került turistahajó

A norvég turistahajó, a Viking Star még szombaton vált mozgásképtelenné az Északi-tengeren, Norvégia partjainál. A hajó azután került bajba, …