2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Leszaladt a kifutópályáról, majd métereken keresztül hason csúszott egy orosz repülőgép – videó

Hirdetés

Leszaladt a kifutópályáról, majd métereken keresztül hason csúszott egy orosz repülőgép – videó

Letért a kifutópályáról és balesetet szenvedett szerda hajnalban az orosz Jakutia légitársaság egyik repülőgépe – írja az Airportal. A Szuhoj Superjet 100-as repülőgép éppen leszállt Jakutszk repülőterén, amikor megtörtént a baj: a gép elhagyta a kifutópályát, emiatt futóművei először becsuklottak, majd kiszakadtak helyükről. A repülőgép végül a törzs hátsó részén és a két hajtómű burkolatán támaszkodva állt meg.

Az Ulan-Ude és Jakutszk között közlekedő járat fedélzetén a személyzettel együtt 92-en utaztak. Az utasok a megállás után vészcsúszdákon hagyták el a gépet, négy embernek orvosi ellátásra volt szüksége, de nem tudni, hogy milyen súlyosan sérültek meg.

A repülőtér leszállásra használt pályáján éppen karbantartás folyik, így több változtatás is érvényben van, a pilótáknak oda kell figyelniük. A légitársaság azt közölte, hogy a pályazár miatt eddig már három járatuknak is másik repülőtéren kellett leszállniuk. A hatóságok megkezdték az ügy kivizsgálását.

(Kiemelt képünk illusztráció!)

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181010_Leszaladt_a_kifutopalyarol_majd_metereken_keresztul_hason_csuszott_egy_orosz_repulogep__video#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Trumpról nevezték el Izrael legújabb telepét

Trumpról nevezték el Izrael legújabb telepét

Az izraeli kormány a Szíriától elfoglalt Golán-fennsíkon ülésezve vasárnap úgy döntött, hogy települést hoznak létre …