2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kirúgták a fehér házi tanácsadót, akit Melania Trump bírált

Hirdetés

Kirúgták a fehér házi tanácsadót, akit Melania Trump bírált

Menesztették a Fehér Házból azt a nemzetbiztonsági tanácsadó-helyettest, aki korábban összetűzésbe került a first lady, Melania Trump stábjával.

Melania Trump szóvivője kedden adott ki egy elég meglepő közleményt, melyben az állt, hogy álláspontjuk szerint Mira Ricardel tanácsadó már nem méltó arra, hogy a Fehér Házat szolgálja. 

Hirdetés

Az ilyesmi azért szokatlan, mert Melania Trump eddig nem kritizálta nyilvánosan Fehér Ház alkalmazottjait, olyat meg pláne nem csinált, hogy valakinek a menesztését javasolta. 

Az idén áprilisban kinevezett Ricardel az amerikai lapinformációk szerint egy afrikai úton veszett össze a first lady stábjával. A konfliktusra felfigyelt Melania Trump is, és a New York Times úgy értesült, hetek óta ment a vita a tanácsadó személyével kapcsolatban. 

Ricardel állítólag azért vette össze a first lady stábjával, mert az afrikai repülőútra kiadott ülésrenddel volt baja, és olyan információikat tartott vissza az utazással kapcsolatban, melyek hasznosak lehettek volna Melania Trump stábjának.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/11/15/kirugtak_a_melania_trumpot_feher_hazi_tanacsadot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Megérkezhetett Kínába Kim Dzsong Un a páncélvonatában

Megérkezhetett Kínába Kim Dzsong Un a páncélvonatában

Áthaladt az észak-koreai-kínai határon az a páncélozott vonat, amellyel valószínűleg Kim Dzsong Un észak-koreai vezető …