2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kilenc hónap börtönre ítélték Tommy Robinsont

Kilenc hónap börtönre ítélték Tommy Robinsont

Kilenc hónap börtönre ítélték Tommy Robinsont a bíróság megsértéséért, írja a BBC. Robinson a bíróság szerint beavatkozott 2018 májusában egy perbe.

Tavaly egyszer már tizenhárom hónap börtönt kapott a bíróság megsértéséért, mert a leedsi bíróság épülete előtt  Facebook-élőt  indított egy olyan tárgyalásról, amelyen egy muszlimokból álló bandát vádoltak gyerekmolesztálással és -erőszakolással, és amelyről a bíró elrendelte, hogy ne legyen közvetítés. Innen aztán óvadék ellenébenaugusztusbanszabadult.

Tommy Robinson 2019. július 11-én.

Tommy Robinson 2019. július 11-én.

Fotó: Luke Dray / Getty Images Hungary

Most a bíróság úgy ítélte meg, hogy Robinson a Facebook-live-ban önbíráskodásra bujtott fel. A mostani ítélet szerint a leült két hónapot levonják a büntetéséből.

Robinson viccnek minősítette a döntést. „Újságírásért börtönre ítéltek. Itt az ideje a tüntetéseknek.” A londoni bíróság előtt Robinson támogatói fújoltak, amikor elért hozzájuk az ítélet híre. Többen üvegekkel dobálták meg a rendőröket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/07/11/tommy_robinson_muszlimellenes_itelet_london_birosag_borton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hitler-kultuszt lepleztek le a német rendőrségnél

Hitler-kultuszt lepleztek le a német rendőrségnél

Adolf Hitler képmásai, horogkereszt-ábrázolások, gázkamrába tanácsolt menekült – Észak-Rajna-Vesztfália tartományban robbant ki Németország legújabb botránya, amely …