2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két nap alatt négy tizenévest ért rasszista támadás Berlinben

Hirdetés

Két nap alatt négy tizenévest ért rasszista támadás Berlinben

Két nap alatt három idegenellenes támadást is elkövettek tizenévesek ellen Berlinben, írja az MTI a Rundfunk Berlin-Brandenburg német regionális közszolgálati médiatársaság vasárnapi jelentése nyomán.

A legutóbbi eset áldozata egy 12 éves fiú volt, akit Hellersdorfban támadtak meg egy sportpályán szombat este. Az ismeretlen elkövetők előbb megkérdezték tőle, hogy külföldi-e, majd szidalmazni kezdték. Ezután ketten lefogták, egy harmadik pedig ütni kezdte. Mikor a fiú a földre rogyott, a támadói megrugdosták, és elmenekültek. Az édesanyja tett feljelentést a rendőrségen.

Hirdetés

Pénteken egy 15 és egy 16 éves szíriai lányt ért közterületen, idegengyűlöletből elkövetett támadás a Hellersdorffal szomszédos Marzahnban, ahol egy ismeretlen férfi előbb szidalmazni kezdte az egymással beszélgető barátnőket, majd nekik esett. Arcsérüléseik miatt mindkét lányt kórházba kellett vinni.

Szintén pénteken egy felnőtt nő támadt rá egy 12 éves lányra Neuköllnben. A nő a hajánál fogva rángatta a lányt, valamint paprikaspray-vel és egy vérszínű folyadékkal töltött fecskendővel  fenyegette. A kislány könnyebb sérüléseket szenvedett.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/02/10/rasszizmus_idegenellenes_tamadas_berlin_nemetorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leparkoltuk a Zsigulit, és mentünk forradalmat csinálni

Leparkoltuk a Zsigulit, és mentünk forradalmat csinálni

Támogatóinknak köszönhetően 21 munkatársunk mutathatta be Vas és Zala megyét. Támogass te is! Nem jártam …