2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kamumilliomos utasítására ölték meg barátjukat az alaszkai kamaszok

Hirdetés

Kamumilliomos utasítására ölték meg barátjukat az alaszkai kamaszok

Egy igazán bizarr, leginkább valami krimisorozatba illő történetről számolt be a BBC, ami viszont sajnos egyáltalán nem fikció. A történet arról szól, hogy unatkozó amerikai kamaszok meggyilkolták egy barátjukat, mert egy magát online milliomosnak hazudó ember 9 millió dollárt ajánlott érte, ha megteszik. 

Mindez Alaszka fővárosában, Anchorage-ban történt. A 18 éves Denali Brehmer online megismerkedett egy magát egy Tyler nevű kansas-i milliárdosnak kiadó férfival, aki egy vagyont ajánlott neki, ha megerőszakol és megöl valakit. Tyler valójában egy Darin Schilmiller nevű 21 éves férfi, aki Indiana államban, Brehmertől több mint 6 ezer kilométerre él, és egyáltalán nincsenek milliói. 

Brehmer viszont belement a dologba, és elhatározta, hogy a 19 éves Cynthia Hoffmant fogja meggyilkolni, aki állítólag a barátnője volt. De nem volt egyedül, a gyilkosságban segített neki több ismerőse is, akiknek azt ígérte, ad majd a 9 millióból. A társaság június másodikán kirándulni hívta Cynthiát. Kirándulás viszont nem volt, ehelyett a kamasz társaság megkötözte a lányt, egy 16 éves, Kayden nevű fiú fejbe lőtte, a testét pedig az Eklutna folyóba dobták, közel 50 kilométerre Anchorage-tól. De csak azután, hogy Denali készített pár képet a gyilkosságról, amelyeket elküldött “Tylernek” Snapchat-en. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/06/19/alaszka_gyilkossag_kamaszok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elfogyott a pénz Kim Ir Szen és Kim Dzsongil holttestének bebalzsamozására?

Elfogyott a pénz Kim Ir Szen és Kim Dzsongil holttestének bebalzsamozására?

Támogatóinknak köszönhetően Mi Vidékünk anyagainak készítéséhez 5038 km-t autóztunk eddig. Hirdetés Lakossági adakozást indítottak Észak-Koreában …