2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ivanka Trump a nők munkavállalását népszerűsíti Afrikában

Hirdetés

Ivanka Trump a nők munkavállalását népszerűsíti Afrikában

Ugyan nem ő lett a Világbank elnöke, de Donald Trump lánya és egyben fehér házi tanácsadója azért így is fontos feladatokat bíznak rá, a hétvégén például Etiópiában és Elefántcsontparton a nők munkavállalását népszerűsítette.

A Fehér Ház az idén februárban hívta életre a Nők Globális Fejlesztése és Felvirágzása nevű programot (W-GDP), amellyel a nők képzését és jól fizető álláshoz juttatását próbálja elősegíteni Afrikában és más fejlődő országokban. A kezdeményezés 2025-ig mintegy 50 millió nőnek nyújtana támogatást, és a programot az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) finanszírozza

Ivanka Trump – aki szombaton érkezett Etiópiába – Addisz-Abebában egy nők működtette textilüzemet és több kisebb ruhagyártó vállalkozást látogatott meg. Az etióp fővárosból Elefántcsontpartra megy, ahol a nyugat-afrikai nők foglalkoztatásáról rendezett konferencián is részt vesz.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/04/14/ivanka_trump_a_nok_munkavallalasat_nepszerusiti_afrikaban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két hónap különbséggel szülte meg ikreit egy 40 éves olasz nő

Különös dolog történt az észak-olaszországi Monzában: két hónap különbséggel szülte meg ikreit egy 40 éves nő, …