2020. május 25., hétfőMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.25. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ismét szexuális zaklatással vádolják Brett Kavanaugh főbírát

Hirdetés

Ismét szexuális zaklatással vádolják Brett Kavanaugh főbírát

Vasárnapi Twitter-bejegyzései egyikében Donald Trump azt javasolta: Brett Kavanaugh-nak pert kellene indítania rágalmazásért, vagy az igazságügyi minisztériumnak kellene a segítségére sietnie.

Hihetetlenek a róla terjesztett hazugságok. Hamis vádak, viszonvád nélkül. Mikor lesz ennek vége?

– írta az amerikai elnök. Majd hangsúlyozta, hogy szerinte az újabb vádakkal próbálják meg befolyásolni Brett Kavanaugh leendő bírói állásfoglalásait.

A New York Times-ban szombaton jelent meg egy cikk, amit Robin Pogrebin és Kate Kelly, a főbíró kinevezése körüli botrányról szóló új könyv szerzője jegyez. Azt állítják, tudomásuk van egy olyan esetről, amiről nem volt szó a zaklatással vádolt Kavanaugh <a href="//index.hu/kulfold/2018/09/28/kavanaugh_christine_blasey_ford_szenatus_trump_legfelsobb_birosag_szavazas/" id="hyperlink_0e0857db8e3168501e4e606db9dc5b2d" target="_blank" title="Csak egy főbírót akartak, de valami örökre megváltozott" data-recommendation="bekezdes_utan" data-recommendation-preview="{"og:title":"Csak egy fu0151bírót akartak, de valami örökre megváltozott","og:description":"A pártvonalak mentén megosztott amerikai szenátusi bizottság továbbküldte Trump jelöltjét a teljes szenátus elé, de egy republikánus feltételt szabott. Közben Brett […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/09/15/brett_kavanaugh_donald_trump_szexualis_zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így próbálta támadni álhírekkel a nemzetközi baloldali sajtó a magyar koronavírus-törvényt

A külföldi baloldali sajtó még azelőtt, hogy a magyar Országgyűlés megszavazta volna a járványügyi helyzet …