2018. augusztus 18., szombatMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Illegálisan táboroztattak gyerekeket az ártéri területen, aztán jött a vihar

Illegálisan táboroztattak gyerekeket az ártéri területen, aztán jött a vihar

A Jugendförderung Saint-Antonius nevű leverkuseni szervezet elnöke és alelnöke ezen kívül veszélyeztetés és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt felelhet az igazságszolgáltatás előtt. Az ötvenes éveikben járó két férfit kötelezték arra, hogy tizenöt napon belül számolják fel a kempinget a szóban forgó árterületen.

A német állampolgárokat csütörtök este vették őrizetbe, miután a Gard megye északi részén tomboló viharok áradáshoz vezettek az általuk engedély nélkül táboroztatáshoz használt területen. Az ítéletidőben kilenc gyerek könnyebben megsérült, egy 66 éves német férfi pedig eltűnt. Őt továbbra sem találták meg.

A táborból több mint száz német gyereket kellett kimenekíteni. Többen a közeli fás területen kerestek menedéket az áradó folyó elől.

A Jugendförderung Saint-Antonius egy tulajdonában álló területen állította fel a tábort Saint-Julien-de-Peyrolas-ban a helyi hatóságok engedélye nélkül. A település polgármestere figyelmeztette az áradásveszélyre a szervezőket, és ezt ők is elismerték.

Hirdetés

A gyerekek szombatra virradóra elhagyták azt a közösségi házat, ahol ideiglenesen elszállásolták őket, és busszal hazautaztak Németországba – mondta el a helyi csendőrség.

(Fenti képünk illusztráció.)

Forrás: http://hvg.hu/vilag/20180811_Illegalisan_taboroztattak_gyerekeket_az_arteri_teruleten_aztan_jott_a_vihar#rss

Lehet, hogy érdekel...

Lecsaptak a világ legkeményebb drogbárójának laboratóriumára

Rekord mennyiségű kábítószert, ötven tonna metamfetamint foglalt le a mexikói tengerészgyalogság egy Sinaloa állambeli laboratóriumban, …