2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ha ezt Rogánék megtudják: 100 repülővel szállítják a vendégeket egy indiai esküvőre

Hirdetés

Ha ezt Rogánék megtudják: 100 repülővel szállítják a vendégeket egy indiai esküvőre

100 bérelt repülőjárattal szállítják a násznépet az esküvő helyszínei között Indiában, ahol hetedhét országra szóló lakodalmat csapnak abból az alkalomból, hogy férjhez megy az ország leggazdagabb emberének lánya.

Az esküvői mulatságok a hétvégén kezdődnek Udaipur sivatagi városában.

A lagzin Beyoncé ad koncertet, de ott lesz Prijanka Csopra bollywoodi szupersztár is, aki a múlt hét végén maga is fényűző külsőségek közepette ment férjhez a nála 10 évvel fiatalabb Nick Jonas amerikai énekeshez.

Az indiai sajtó azt pedzegeti, az esküvőn ott lehet Bill Clinton volt amerikai elnök és felesége, Hillary Clinton volt külügyminiszter, volt elnökjelölt is.

Hirdetés

A friggyel India két legbefolyásosabb családja lép szövetségre. A jemeni születésű Mukes Ambaninak, az egyebek között olajfinomítással, távközléssel és kiskereskedelemmel foglalkozó Reliance Industries vállalatbirodalom elnökének vagyonát 47 milliárd dollárra becsülik.

Az eljegyzés a hegytetőn álló dzsodhpuri királyi palotában, a világ ismert hatodik legnagyobb magánrezidenciáján zajlott. A részben szállodává átalakított Umaid Bhavan-palota nagy elnöki lakosztályában több mint 500 ezer rúpiába (kétmillió forintba) is kerülhet egyetlen éjszaka.

Ehhez képest piti ügy volt, amikor a Rogán-család helikopterrel repült haza a lagziból.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181207_Ha_ezt_Roganek_megtudjak_100_repulovel_szallitjak_a_vendegeket_egy_indiai_eskuvore#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

May: Nincs meg a többség a brexitmegállapodás mögött, egyelőre nincs új szavazás

May: Nincs meg a többség a brexitmegállapodás mögött, egyelőre nincs új szavazás

Továbbra sincs meg a többség a kétszer már leszavazott, az EU-s kilépés feltételrendszerét rögzítő brexitmegállapodása …